La Universitat de València reconeix a les 25 millors qualificacions de les PAU als tribunals de la UV

  • Office of the Principal
  • June 25th, 2018
 
Millors qualificacions PAU

En un acte celebrat al Saló d’Actes de l’edifici del Rectorat de la Universitat, els i les 25 alumnes amb les millors qualificacions obtingudes en els resultats de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) realitzades als tribunals de la Universitat han rebut de mans de la rectora Mª Vicenta Mestre un reconeixement pel seu èxit acadèmic.

A més de la rectora, han assistit a l’acte la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, i la delegada de la rectora per a la incorporació a la Universitat, Mª José Lorente. Així mateix, han acudit directors i tutors del centres educatius on ha estudiat l’alumnat i nombrosos familiars de les i els estudiants reconeguts.  

A les seues paraules, la rectora Mª Vicenta Mestre ha felicitat a tot l’estudiantat així com als centres, professorat i familiars dels nomenats. La rectora a més ha recalcat que “l’esforç, la tenacitat, la valentia que haveu demostrat és un reconeixement a la vostra excel·lència acadèmica”. “No dubte del gran recorregut professional que tindreu al vostre futur. Les portes de la Universitat de València estan obertes a vosaltres, perquè serà un honor per aquesta institució comptar amb vosaltres si decidiu finalment estudiar ací”, ha manifestat la rectora.

Els i les estudiants provenen de centres educatius de tota la província de València i les notes obtingudes a les PAU van des del 10 fins al 9,682, qualificacions que proven l’excel·lència d’aquest alumnat. En concret, han sigut reconeguts Ana Rosa Ballester del Colegio Gran Asociación (Valencia); Álvaro Blázquez de l’IES L’Eliana; Lucia Clemente de la Fundación Escolapies (València); Aida Sanvíctor de l’IES Vermellar (L’Olleria); Elena Silvestre de l’IES Sant Vicent Ferrer (València); Ángela Martín de l’IES Rascanya (València); Alba Serrano de l’IES Guadassuar; Ana Blas del Complejo Educativo Mas Camarena (Bétera); Ana Cots del Colegio Guadalaviar (València); María Ortega del Colegio ‘San Pablo’-CEU (Moncada) i Carlos Pons de l’IES Càrcer (Càrcer).

Des de l’IES Patacona (València) ha sigut reconeguda Carla Hernández; per l’IES Benicalap (València) a Víctor Camús; per l’IES La Moreira (Mislata) a Alejandro Palao; pel Colegio ‘San Pablo’-CEU (Moncada) a Carla Ortenbach; pel Colegio Guadalaviar (València) a Andrea Álvarez; pel Colegio San Antonio Abad (València) a Ainhoa Martín i pel Colegio Nuestra Señora de Loreto (València) a María Vila.

També han sigut reconeguts Pedro Juárez del Colegio La Concepción (Ontinyent), Mar Otero del Colegio Escuelas Pías (València); Jael Mikaela Balseca del Colegio Guadalaviar (València); Ricardo Ferrer del Colegio ‘San Pablo’-CEU (Moncada); Andrea Cuenca del Colegio La Encarnación (Sueca); Javier Brotons del Colegio Sagrado Corazón Hermanos Maristas (València) i Mª Belén Toledo de l’IES José Segrelles (Albaida).

Destacar que cinc dels estudiants i estudiantes varen ser guanyadors d’olimpíades a nivell local. Concretament, Álvaro Blázquez es va proclamar campió de la Olimpíada de Química, Víctor Camús de la Olimpíada de Geologia i per la Olimpíada de Biologia varen ser reconegudes Aida Sanvíctor, Ana Blas i Ainhoa Martín.  Finalment, mencionar que del total de 25 alumnes, n’hi ha una clara majoria femenina al comptar amb 18 xiques front a set xics.