La Universitat de València reconeix als 25 millors expedients de les PAU als tribunals de la UV

  • Office of the Principal
  • June 21st, 2019
 
Millors expedients acadèmics de la PAU 2019

L’acte celebrat al Saló d’Actes de l’edifici de Rectorat de la Universitat ha reconegut les 25 millors qualificacions obtinguts en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) realitzats als tribunals de la Universitat de València.

El dijous per la vesprada, el Saló d’Actes de l’edifici de Rectorat de la Universitat de València va acollir l’acte de reconeixement dels 25 millors expedients acadèmics en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) realitzats als tribunals de la Universitat de València.

L’acte va estar presidit per la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; la delegada de la rectora per a la incorporació a la Universitat, M. José Lorente; i la Secretària General, M. Elena Olmos, encarregades de rebre a tots i cadascun dels 25 guardonats i d’entregar-los el diploma acreditatiu pels seus excel·lents resultats acadèmics.

La rectora va destacar la intel·ligència de l'alumnat reconegut en l'acte pels seus excel·lents resultats, destacant també altres qualitats "fonamentals" com la "capacitat de treball, de perseverar i de tindre objectius clars". A la Universitat de València -va afegir- "sou benvinguts totes i tots, la UV sempre aspira a comptar amb els millors alumnes, però us anime a triar el que més us agrade". Així mateix, va animar a totes les joves estudiants a "trencar barreres, confiar en elles mateixa i estudiar allò que desitgen perquè no existeixen carreres d'homes i de dones", fent referència al desequilibri existent en les STEM.

Els i les estudiants provenen de centres de tota la província de València i les qualificacions obtingudes estan compreses entre el 9,898 i el 9,616, constatant l’excel·lència acadèmica de l’alumnat. D’aquesta manera, el millor expedient l’ha obtingut Gema María Ballester, alumna del Gran Asociación Colegio de València, seguida de; Miquel Aparici, alumne de l’I.E.S. Llopis Marí de Cullera; i de Víctor Martín, estudiant de l’I.E.S. Benlliure de València.

Félix Platero de l’I.E.S. Núm,. 1 de Requena ha obtingut la quarta millor qualificació, seguit de; Carlos Arturo Calpe, estudiant de Florida Secundària de Catarroja; de Raquel Navarro, alumna de l'I.E.S. Lluís Vives de València;  de Roberto Martí, estudiant del Complejo Preuniversitario Mas Camarena de Paterna; de María Serrano, alumna de l’I.E.S. Oleana de Requena; de Nerea Prieto, alumna del Colegio San Antonio Aban de València; i de Pablo Ortiz, estudiant de l’I.E.S. Massanassa.

L'onzena millor qualificació l’ha obtingut Lucía Tomás, estudiant del Colegio Pío XII de València, seguida de; Francisco Gómez, alumne de Fundación Escolapies de València; de Pablo Ródenas i Óscar Lamuela estudiants del Colegio Helios de l’Eliana; de Nora Seguí, alumna de l’I.E.S. Maria Carbonell i Sánchez de Benetússer; i de María Cortes Natal, alumna també del Colegio Helios de l’Eliana.

La següent qualificació pertany a Sara Abellán del Colegio San Antonio Abad de Valéncia, seguida de; María Pérez, alumna del Colegio San Vicente Ferrer Dominicos de València, de Paula Bayo, estudiant de l’I.E.S. l’Eliana; de Gemma Galiano, alumna del Colegio Sagrado Corazón Hermanos Maristas de València; de Cristina Sanchis, alumna de l’I.E.S. San Vicent Ferrer de València; de Emma Jiménez, alumna de l’I.E.S. Berenguer Dalmau de Catarroja, de Pilar Navarrete, alumna de l’I.E.S. La Serrania de Villar del Arzobispo; de María Luisa, alumna de l’I.E.S. San Vicent Ferrer de València; i de Aitana Casanova, alumna de l’I.E.S. Joan Fuster de Sueca.