La Universitat de València ultima detalls per la Gala de l’Esport

  • October 20th, 2016
 
Esportistes

Servei d'Educació Física i Esports ultima detalls per celebrar dimarts que ve, 25 d'octubre, la vuitena edició de la Gala de l’Esport de la Universitat de València, la cerimònia en la qual cada any es reconeix als medallistes universitaris.

L'acte tindrà lloc a les 18:30 en el saló d'actes de la facultat de filologia, traducció i comunicació; en una cerimònia presidida pel Rector de la Universitat, Esteban Morcillo, que estarà acompanyat del Vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño i del director del Servei d’Educació Física i Esports, José Campos.

L'objectiu d'aquest acte és homenatjar als millors esportistes de les diferents competicions que al llarg de la temporada passada van aconseguir grans mèrits en l'esport i presentar als equips universitaris de la present temporada. Al llarg de la tarda es farà un balanç esportiu del curs anterior. Un balanç que serà positiu perquè a les medalles aconseguides pels esportistes en els diferents Campionats d'Espanya Universitaris, cal afegir els bons resultats internacionals en els Campionats de l'Europa Universitaris. Així mateix, es farà esment especial a la trajectòria dels esportistes: Antoni Morellà, jugador de frontenis; Karina dos Santos Reis, taekwondista que ha representat a la Universitat d'i que actualment s'encarrega de la selecció de taekwondo; Álex Sorribes, jugador de rugbi de la selecció de la Universitat i Alicia Moreno, jugadora de la selecció de futbol 7 femení.

També seran reconeguts els esportistes que han participat aquest estiu en les Olimpíades i Paralimpiadas de Riu: el regatista Héctor Álvarez, el llançador de javelina Héctor Cabrera, el ciclista Maurice Eckhard i les judocas Julia Figueroa i Mónica Merenciano.

A més de reconèixer els èxits collits pels esportistes, aquesta cerimònia, d'entrada lliure per a tot el públic, també servirà per presentar a les seleccions que representaran a la Universitat de València cada setmana en la competició universitària autonòmica, el CADU (Campionat Autonòmic d'Esport Universitari) i més endavant en els CEU (Campionats d'Espanya Universitaris)