La Universitat declara el nivell 1 d’emergències

  • Office of the Principal
  • September 10th, 2019
 
Imagen de la noticia

Aquesta situació de risc imminent i incrementable pròximament ha estat declarada pel Comitè d’Emergències de la Universitat de València, constituït en el dia de hui. El nivell 1 ha estat declarat per a aquest dimecres i dijous i serà revisat en funció de l’evolució de la situació meteorològica.

La Universitat de València ha constituït el seu Comitè d’Emergències en el dia de hui, amb la finalitat de donar una resposta ràpida a les situacions d’emergència que es produïsquen a la institució, especialment les de caràcter meteorològic. Pot llegir la notícia completa a UVNotícies: http://links.uv.es/TkNd8oc

Aquest Comitè ha declarat, per a demà dimecres 11 de setembre i el proper dijous 12 de setembre el NIVELL D’EMERGÈNCIA 1 a la Universitat de València (l’escala d’emergències és de nivell 0 a 4), a la vista de la situació d’alerta de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) i de la informació proporcionada per la Generalitat Valenciana a través d’112-CV.

Aquesta situació de risc imminent i previsió d’activar nivells superiors ha estat declarada per a aquest dimecres i dijous, davant la situació d’alerta de l’Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) sobre l’entrada d’una DANA (Depressió Aïllada en Nivells Alts) que fa preveure pluges intenses a partir del proper dimecres.

Amb la declaració del nivell 1 l’activitat universitària es mantindrà amb normalitat els pròxims dies. No tindrà perjudicis sobre el rendiment acadèmic de l’estudiantat la no assistència a activitats que impliquen control d’assistència quan es produisquen circumstàncies que justificadament impedisquen el desplaçament de l’estudiantat als campus.

El Comitè d’Emergències de la Universitat realitzarà un seguiment de la situació i avaluarà la possibilitat de modificar els nivells d’alerta en funció de l’evolució meteorològica.

Pot visualitzar en qualsevol moment el nivell d’emergència declarat a la Universitat de València seguint aquest enllaç: www.uv.es/rectorat/emergencies/nivell.pdf

La Universitat de València informarà a la comunitat universitària del nivell d’emergència a la institució així com de les mesures adoptades a través de la pàgina web, del correu electrònic institucional i dels perfils oficials de la Universitat de València a Twitter, Facebook i Instagram i l’aplicació per a dispositius mòbils de la Universitat, disponible per a iOS i Android.

També es pot seguir la situació d’emergències a la Comunitat Valenciana a través de la web d’112-CV de la Generalitat Valenciana: http://www.112cv.gva.es/es