La Universitat i el col·legi de Fisioterapeutes signen un conveni per a impulsar la col·laboració entre ambdues institucions

  • September 22nd, 2016
 
El rector, Esteban Morcillo; el degà de la Facultat de Fisioteràpia, Antonio Alberola; i el degà del Col·legi de Fisioterapeutes, Josep Carles Benítez.

La Universitat de València i el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana han signat un conveni per a impulsar la col·laboració entre ambdues institucions. En la signatura varen estar presents el rector, Esteban Morcillo; el degà de la Facultat de Fisioteràpia, Antonio Alberola; i el degà del Col·legi de Fisioterapeutes, Josep Carles Benítez.

La Universitat i el col·legi oficial compartiran tota la informació sobre els cursos i seminaris d’aquest camp, informaran a l’altra part sobre congressos i experiències científiques, i organitzaran activitats conjuntament.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy