La Universitat i la Fundació ONCE premiaran amb 7.500 euros idees sobre emprenedoria inclusiva

  • Office of the Vice-principal for Employment and Entrepreneurship
  • January 14th, 2022
 
Detall del cartell de la iniciativa.
Detall del cartell de la iniciativa.

La Universitat de València i la Fundació ONCE premiaran amb 7.500 euros les millors idees sobre emprenedoria inclusiva. El concurs està destinat a l’estudiantat de la Universitat de València i el termini de presentació de sol·licituds acaba el 30 de gener.

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius ha convocat aquest concurs en virtut del conveni que va crear l’Aula d'emprenedoria inclusiva ‘Per Talent Emprén’ de la Fundació ONCE, l'Associació Inserida Ocupació i la Universitat de València.

El concurs ‘Posa en marxa la teua idea d'emprenedoria inclusiva’ és una competició oberta a tot l’estudiantat de la Universitat de València que cerca reconèixer i premiar les millors solucions innovadores i originals als cinc reptes plantejats relacionats amb l'emprenedoria inclusiva.

D'entre els equips que plantegen una idea o proposta inicial per a participar en aquest concurs, assistisquen als tallers formatius previstos i desenvolupen un projecte o prototip de la seua idea inicial, se seleccionaran tres projectes guanyadors del concurs, que es premiaran amb 2.500 euros cadascun, destinats al desenvolupament de la idea.

El concurs està dirigit a tot l'estudiantat matriculat en el curs 2021/22 en titulacions oficials de grau, màster i doctorat de la Universitat de València i en el títol propi de la Universitat de València d'expert en startup management.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 30 de gener de 2022. Tota la informació i les bases de la convocatòria es poden trobar en aquest enllaç:

https://ir.uv.es/uvempren/reto_inclusivo

More information: