La Universitat organitza un curs gratuït sobre economia social, cooperativisme i emprenedoria

  • Tarongers Institutes Support Unit
  • September 20th, 2019
 
La professora María José Vañó, directora del curs.
La professora María José Vañó, directora del curs.

L’Institut Universitari d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria, abreujadament IUDESCOOP, impartirà, del 23 de setembre al 4 d’octubre, un curs gratuït dirigit a tots els estudiants amb inquietuds solidàries, fins a completar l’aforament de 40 places.

En l'organització del curs ha col·laborat Economistes sense Fronteres. Les entitats de l’economia social, explica la professora María José Vañó, directora del curs i de IUDESCOOP, “són la millor alternativa per al desenvolupament de projectes empresarials en els quals l’essencial no és el retorn del capital invertit, sinó les persones, el seu entorn, la sostenibilitat, la responsabilitat social”. El curs està dirigit a aquells estudiants que creuen que una altra economia és possible, que consideren necessària l’ètica i la responsabilitat en els negocis i volen conéixer el sector de l’economia social.

IUDESCOOP és un centre d’investigació, informació i especialització teòrica i pràctica en el camp de l’economia social i cooperativa, en el seu més ampli sentit. Té el caràcter d’Institut propi de la Universitat de València.

More information: