La Universitat participa al Congrés Nacional de Responsabilitat Social i Cooperativisme

 
Congrés

La Universitat de València, a través del Parc Científic i l’Institut Universitari d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria, col·labora en el I Congrés Nacional de Responsabilitat Social i Cooperativisme celebrat a Burjassot i que porta per títol ‘L’empresa que necessitem: responsable, social i cooperativa’.

L’acte d’obertura s’ha celebrat al Parc Científic de la Universitat i ha estat presidit per l’alcalde de Burjassot, Rafael García, pel conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, per la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, pel director general de Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Josep Ochoa, i pel regidor de Promoció Econòmica de la l’Ajuntament de Burjassot, Roc Senent.

L’alcalde Rafael García ha defensat ‘l’impuls necessari per una economia sostenible i compromesa social i mediambientalment que suposen congressos com el de hui, perquè el benestar de la societat ha de ser un dels principals objectius per a treballar al futur’.

A les seues paraules, la rectora Mª Vicenta Mestre ha remarcat l’objectiu d’aquest congrés: ‘contribuir al canvi del model productiu valencià, que passa necessàriament per l’articulació del teixit productiu en organitzacions responsables, sostenibles i amb un caràcter cooperatiu’.

Per la seua part, el conseller Rafael Climent ha destacat que ‘estem en un procés de transformació del model econòmic per un model social i mediambiental més respectuós’. ‘Com diu la catedràtica de la UV Adela Cortina, l’ètica en les empreses també genera rendibilitat i benefici, i això és el que hem de començar a buscar’, ha recalcat el conseller.

Aquesta primera edició del Congrés Nacional de Responsabilitat Social i Cooperativisme es celebrarà entre els dies 23 i 24 de gener i intentarà donar resposta a les actuals expectatives dels grups d’interès de hui en dia, no a soles per a construir un desenvolupament més sostenible econòmica, social i mediambiental, sinó també per a millorar la competitivitat i perdurabilitat de les empreses, sense importar el seu model i format.

File in: Institucional
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy