La Universitat participa en la fira ‘Estudiar en España’, que se celebra a Colòmbia

  • Press Office
  • March 13rd, 2018
 
Imatge de la web de la fira.
Imatge de la web de la fira.

La Universitat de València és una de les 25 universitats espanyoles que participen en la primera edició de la fira ‘Estudiar en España’, que se celebra a Colòmbia. La fira tindrà lloc en les ciutats de Medellín, Barranquilla i Bogotà els dies 13, 15 i 17 de març, respectivament. A través de la Fira, la Universitat de València promocionarà la seua oferta d'estudis per a la captació d’estudiants colombians; especialment, en estudis de màster.

La Universitat de València compta amb més de 100 estudiants colombians matriculats en estudis de grau i més de 300 en els seus màsters oficials. D’aquesta forma, Colòmbia és el país que més estudiants internacionals a temps complet aporta a la Universitat de València. Per aquest motiu, la Fira és una magnífica oportunitat per a l’atracció per a consolidar aquestes xifres.

La Fira també servirà per a dur a terme trobades entre els representants de la Universitat de València i les universitats colombianes. 45 universitats colombianes tenen subscrit un conveni marc de col·laboració amb la Universitat de València. D'elles, 12 compten amb un conveni de mobilitat d'estudiants. Com a conseqüència d'aquests convenis, en l'àmbit dels programes d'intercanvi d'estudiants, la Universitat de València rep cada curs 25 estudiants d'universitats colombianes, mentre que 15 estudiants de la Universitat realitzen cada any una estada de mobilitat en universitats de Colòmbia.

El Servei Español per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) és l'ens encarregat de l'organització de la I Fira ‘Estudiar en España’ (Colòmbia), que té com a objecte l'aposta per l'educació superior i la formació acadèmica d'estudiants estrangers a Espanya.

Més informació en http://www.ifema.es/estudiarenespana_01/