La Universitat premia els seus esportistes en la X Gala de l’Esport

  • Office of the Principal
  • October 23rd, 2018
 
Gala esport UV

L’acte ha tingut lloc a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació en una cerimònia presidida per la rectora de la Universitat, Mª Vicenta Mestre, acompanyada pel vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, el director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Mollà, el gerent de la Fundació Municipal Esportiva de l’Ajuntament de València, Jesús Casero. el director del Servei d’Educació Física i Esports, Vicente Añó, el degà de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Salvador Llana, i la representant de la Fundació Trinidad Alfonso, Silvia Gómez.

La rectora Mª Vicenta Mestre ha destacat que la Universitat és una potència universitària 'i la prova són els magnífics resultats en els campionats autonòmics, nacionals i internacionals'. Mestre també ha remarcat que la Universitat no a soles s’encarrega de la formació acadèmica, sinó de la formació en valors ‘i en eixe aspecte, l’esport és una part fonamental per a formar professionals i sobre tot bones persones’.

El director general d’Esports de la Generalitat Valenciana Josep Miquel Mollà ha remarcat l’impuls que des de la Generalitat es fa a l’esport universitari i ha recordat que al 2019 les universitats valencianes seran amfitriones dels campionat universitari d’Espanya.

La Universitat de València ha homenatjat als seus millors esportistes en la desena edició de la Gala de l’Esport. L’objectiu d’aquest esdeveniment ha sigut reconèixer tots els esportistes de les diferents competicions que, al llarg de la passada temporada, han participat en les diverses competicions representant a la Universitat. 

A més, s’ha fet un reconeixement especial a aquells alumnes que per la seua trajectòria esportiva universitària han sigut un exemple per a la resta de companys de les seleccions universitàries. Enguany, els esportistes premiats han sigut Sara Sáiz, exjugadora de la selecció de bàsquet femení; Zdravko Kamenov, exjugador de la selecció de voleibol masculí; i Irene Jiménez, exnadadora de la selecció universitària.

Durant l’acte s’han esmentat totes les medalles aconseguides pels esportistes en els diferents campionats, tant autonòmics com d’Espanya, universitaris, així com dels bons resultats internacionals obtinguts en els Jocs Europeus Universitaris celebrats a Coïmbra, amb la representació dels equips de futbol i bàsquet femení i la selecció de judo.

A més de reconèixer els èxits esportius, aquesta cerimònia ha servit per a presentar les seleccions que representaran a la Universitat de València durant cada jornada en la competició universitària autonòmica, el CADU (Campionat Autonòmic d’Esport Universitari), i més endavant en els CEU (Campionats d’Espanya Universitaris). 

Images:

File in: Esports