La Universitat, premiada en el Concurs Internacional de Fotografia PHOCOS 2016 de la Ruta de la Seda

  • September 30th, 2016
 
Pedro Galisteo

La Universitat de València ha estat premiada en el Concurs Internacional de Fotografia SUN Silk Road University Network PHOCOS 2016 de la Ruta de la Seda, celebrat a Corea del Sud, pel treball presentat per Pedro Galisteo, fotògraf i responsable de màrqueting de la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat.

Les dues fotografies presentades per Pedro Galisteo, guanyadores del PHOCOS 2016 de la Ruta de la Seda, han estat premiades amb una medalla i un diploma ‘Special Selection’.

La Xarxa d’Universitats de la Ruta de la Seda (SUN) va ser l’organitzadora d’aquest primer concurs de fotografia sota el lema ‘Campus Life at University’ (Vida al campus universitari). La cerimònia de lliurament dels premis va tindre lloc a Corea del Sud el passat mes d’agost.
 
Les fotografies presentades per Galisteo al concurs retraten el dia a dia dels estudiants que realitzen les pràctiques de grau i postgrau a les Clíniques de la Universitat de València, entre les quals es troben la Clínica Optomètrica i la Clínica Odontològica d’aquesta universitat.
 
Pedro Galisteo és fotògraf i treballa a la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat de València. Ha estat nominat a Descubrimientos Photoespaña 2014 i ha obtingut tres mencions d’honor en els International Photography Awards en les categories de notícies generals, tradicions i cultura. També ha participat en el llibre guardonat amb el primer Premi Gourmand World CookBook en la categoria Best non Alcoholic Book ‘El gran libro de la horchata y la chufa’, dirigit per José Miguel Soriano del Castillo. Ha publicat els seus reportatges en mitjans de comunicació com ‘XL Semanal’ o ‘Interviú’, entre d’altres.
 
Més informació sobre l’autor

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy