La Universitat reuneix especialistes internacionals en el Renaixement

 
Cartell
Cartell

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació és seu del Congrés Internacional ‘Una nova mirada en Europa: el Renaixement’ que tindrà lloc del 15 al 17 de novembre. En l’encontre participaran especialistes de cinc països europeus –la Freie Universität de Berlín; la Sorbonne de París, La Sapienza de Roma, el St Hilda’s College d’Oxford i la Universitat de València.

A més de les aportacions novedoses de carácter filologicocientífic que s’exposaran en les conferències d’especialistes, en aquest congrés també es presentarà la revista internacional “Studi Giraldiani. Letteratura e Teatro” i els últims llibres publicats recentment relacionats amb aquesta temàtica.

Amb aquest nou congrés des de l’organització afirmen que es pretén reforçar els equips d’investigació. Així, es volen formar equips sòlids de treball i agregar aquells especialitzats que treballen en diversos centres i universitats de la Unió Europea, i reforçar la presència de la Universitat de València en aquests.

 

El programa es pot consultar ací.

 

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy