La UV arranca la temporada amb victòries en els CADU

  • Sports Service
  • November 9th, 2017
 
Imagen de la noticia

La UV deixa el llistó alt als autonòmics amb la Universitat Miguel Hernández.

Ahir dimecres va començar la temporada 2017-2018 del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU) contra la Miguel Hernández d'Elx (UMH), on es van estrenar els esports d'equip.

Els primers partits van tenir lloc a la Universitat Miguel Hernández, a Elx, on jugava la UV com a universitat visitant. Aquests van ser els resultats:

L'equip de bàsquet masculí se’n va emportar la victòria per 65-87; les xiques de futbol sala van guanyar de 10 gols sobre els tres de la UMH; l'equip de futbol masculí es va alçar amb el triomf anotant dos gols i deixant a zero la seua porteria; la xiques de bàsquet van guanyar amb un marcador de 115 punts a 47 de la UMH; i el partit de futbol sala masculí va acabar amb una victòria de la UMH (5-2).

El Campus dels Tarongers de la Universitat de València va acollir els partits d’handbol femení: les xiques de la UV van deixar el marcador amb un resultat favorable de 36-21. En voleibol masculí, l'equip de la UV va guanyar 3-0. El campionat es va tancar amb la victòria de l'equip femení de voleibol i la derrota dels xics d'handbol.

Paral·lelament, a les instal·lacions del Campus dels Tarongers de la UV es van disputar els partits de tennis i de pàdel. En la competició de pàdel, els equipes femení, masculí i mixt van guanyar els seus respectius partits (la parella formada per Claudia Manzanares i Sonia Monrabal per un 6/2 - 6/0, la parella formada per Emilio Plantada i Javier Santonja per un 6/1 - 7/6 i la parella mixta formada per Adrián Bonilla i María Torres per un 6/2 - 6/2). En tennis, l'equip mixt format per Pedro Lizondo i Paula Álvarez va guanyar per un 6/2 - 6/3.