La UV, campiona de la Comunitat Valenciana en volei platja masculí

La parella formada per Jordan Fleisher i Blai Vilanova, tots dos estudiants del Grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, va guanyar l'or en categoria masculina en el Campionat de Volei Platja Universitari de la CV.

3 de may de 2024

Jordan Fleisher i Blai Vilanova posen al pòdium amb les seues medalles d'or.
Jordan Fleisher i Blai Vilanova posen al pòdium amb les seues medalles d'or.

Dimarts passat 30 d'abril es va celebrar el Campionat d'Esport Universitari de voleibol platja a la platja de la Malva-rosa, València. La Universitat Catòlica de València (UCV) va ser l'encarregada d'organitzar l'esdeveniment.

La competició es va realitzar en la modalitat Volei platja, en categoria masculina, femenina i mixta. Va constar d'una fase de grups a 21 punts Killer point (4 grups de 4 equips amb un cap de sèrie en funció del rànquing nacional). Els dos primers de cada grups es classificaven per a quarts de final a 21 punts. Les semifinals es jugaren a 21 punts i la final al millor de tres sets.

La Universitat de València acudia a la competició amb dues parelles en cada categoria i amb aspiració a medalla en totes elles. Tanmateix, la competició no es va desenvolupar de manera massa favorable i tan sols la parella de categoria masculina formadaJordan Fleisher i Blai Vilanova va aconseguir medalla, proclamant-se campions de categoria masculina en el Campionat de Volei Platja Universitari de la Comunitat Valenciana. L'altra parella masculina, formada per Miguel Ángel Medina i Samuel Lozada, no va passar de huitens de final.

En categoria femenina,Nikola Einberga i Saraï Vijuesca, aplegaren a quarts de final, i Raquel Astelarra i Vendula Zajicová, caigueren en huitens.

La parella mixta formada per Carlos Valero i Victoria Romero va estar a punt de pescar medalla, però van acabar en quart lloc; mentre Germán Llorens i Amanda Garcia, no van passar de huitens.

En qualsevol cas, els i les nostres esportistes van gaudir d'una jornada de competició a la Platja de la Malva-rosa amb inmillorables condicions meteoròlogiques i un gran ambient esportiu; i posen ja les seues esperances en el Campionat d'Espanya d'Esport Universitari de volei platja que tindrà lloc a finals de maig en les platjes del Campello i Sant Joan d'Alacant.

Other News