Més victòries en futbol i rugbi en l’equador del CADU

  • Sports Service
  • December 20th, 2017
 
L'equip de rugbi femení de la Universitat.
L'equip de rugbi femení de la Universitat.

La segona jornada de concentració va tindre lloc a les instal·lacions esportives de la Universitat Jaume I de Castelló el passat 19 de desembre. La Universitat de València va competir contra la resta d’universitats valencianes en el transcurs d’un dia “tranquil, sense lesions i sense incidències” aconseguint la victòria en les tres modalitats esportives disputades: rugbi femení i masculí, i futbol 7 femení.

L’equip de rugbi femení es va enfrontar primer a la Universitat d’Alacant deixant el marcador 46-0 a favor de les valencianes. Després ho va fer front a la Universitat Politècnica de València guanyant per 17 a 0.

Els seus homòlegs masculins també es van fer amb la victòria en tots els partits. Van jugar contra la Politècnica marcant-los 26 punts, 16 per davant del seu contrincant. A la universitat amfitriona no li van donar cap respir deixant el marcador amb un rotund 50-0. Tal vegada va donar més guerra la Universitat d’Alacant que es va quedar amb 17 punts enfront dels 38 dels valencians. Els jugadors de la UCH-CEU tampoc van poder puntuar: 31-0.

Per la seua banda, el combinat de futbol 7 femení es va imposar des del primer moment a les dues universitats contra les quals va jugar: UCH-CEU i Universitat Catòlica de València. A ambdues els va marcar 16 gols, mentre que els seus rivals no van sumar ni un sol tant.

“Estem en l’equador del CADU i anem bé en tots els esports. Encara no tenim la classificació oficial, però sí esperem arribar a les finals amb la resta d’equips”, apuntaven des del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València.

L’última jornada de concentració es disputarà el pròxim 22 de febrer, organitzada per la Universitat de València. En aquesta data es decidiran els equips que competiran per l’or en el CADU el dia 1 de març.