Militars i professors analitzen en la Universitat els riscos per a la seguretat d’Espanya

  • September 27th, 2016
 
Helicòpter de l'exèrcit

L’Institut de Drets Humans de la Universitat de València celebra els dies 28 de setembre i 5 i 6 d’octubre les seues IX Jornades de Seguretat i Defensa, que porten per títol ‘La integritat de la defensa i seguretat d’Espanya: Els potenciadors dels riscos i amenaces per a la seguretat’. Les jornades, en les quals intervindran juristes i militars experts en la matèria, estan dirigides pel professor de Dret Constitucional Fernando Flores i per la professora de Dret Internacional Públic, Consuelo Ramón i compten amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i del Govern d’Espanya.

a primera sessió, que començarà a les 10 hores en el saló de graus de la Facultat de Dret, estarà presentada per la degana del centre, Mª Elena Olmos i per Consuelo Ramón, catedràtica de Dret Internacional Públic; Francisco Javier Varela, tinent general cap de la Caserna General Terrestre d’Alta Disponibilitat (CGTAD); Rosario Serra, professora titular de Dret Constitucional; Rafael Morenza, coronel d’Estat Major, delegat de Defensa de la Comunitat Valenciana; i Vicente Ripoll Pizarro, general de brigada, comandant militar de València i Castelló. El tinent general Varela pronunciarà la conferència inaugural que porta per títol “El nou marc operacional de seguretat".

En l’equador de l’atapeït programa de conferències i taules redones està prevista la intervenció (12,30h) del general Jaime Domínguez Buj, cap de l’Estat Major de l’Exèrcit de Terra, que disertará sobre ‘L’exèrcit de terra: actor de la seguretat internacional’. El general Domínguez Buj serà presentat pel professor Javier de Lucas, catedràtic de Filosofia del Dret i Filosofia Política i director d’Institut de Drets Humans.

Inscripció i programa complet: http://www.idhuv.es/category/eventos/

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy