Nuria Rius, nova directora de l'Institut de Física Corpuscular

 
Núria Rius

La catedràtica de Física Teòrica de la Universitat de València Núria Rius Dionis ha sigut nomenada directora de l'Institut de Física Corpuscular (IFIC), centre mixt de la Universitat de València i el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC).

Rius Dionis va treballar tres anys en el Centre de Física Teòrica de l'Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT) als Estats Units. Posteriorment, va estar dos anys de Fellow en la Divisió de Teoria del laboratori europeu CERN. L’any 1996 va tornar a Espanya i es va convertir en la primera professora titular del Departament de Física Teòrica de la Universitat de València.

Ha dirigit cinc tesis doctorals, participa regularment en congressos internacionals i ha realitzat nombroses estades en prestigiosos centres d'investigació, com el CERN, el laboratori FermiLAB a Illinois (EUA), o el Aspen Center for Physics en Colorado (EUA), entre altres. Des de gener de 2017 fins al seu nomenament com a directora de l’IFIC, ha sigut coordinadora del programa de Doctorat en Física de la Universitat de València.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy