Obert el termini per a presentar propostes per a cursos d’Extensió Universitària

  • September 19th, 2016
 
Imatge de la aplicació informàtica

El Servei d’Extensió Universitària ha obert el termini per a presentar propostes de cursos per a aquest 2016-17. El termini de remissió de la documentació finalitza el dia 14 d’octubre a les 14 hores. Les activitats formatives tenen com a objectiu consolidar la formació permanent i aprenentatge al llarg de la vida, amb cursos per a estudiantat i tots els col·lectius de la societat valenciana. També hi ha formació dirigida a alumnes que finalitzen titulacions d’abans del procés de Bolonya.

La presentació de propostes d’ activitats s’ha de realitzar a través de l’aplicació informàtica següent: 
https://webgesz.uv.es/uvlanzaderaweb/bienvenida.jsp

La impressió en paper de totes les propostes d’activitats formatives introduïdes en l’aplicació informàtica, degudament emplenades i signades, junt amb la documentació requerida en els annexos, s’ha de presentar al Registre General de la Universitat de València o als diferents registres auxiliars, adreçada al Servei d’Extensió Universitària.

Les activitats formatives d’aquesta convocatòria estan orientades a cobrir els cursos de lliure elecció dirigits a estudiantat de la Universitat de  titulacions anteriors al procés de Bolonya, i a iniciar la construcció d’un nou escenari d’activitats de formació permanent i aprenentatge al llarg de la vida, dirigides als estudiantat de les titulacions actuals i a tots els col·lectius de la societat valenciana.

Les bases reguladores de les condicions de la convocatòria es poden consultar ací.