Obert el termini de les proves d’accés per a l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

  • UV General Foundation
  • July 24th, 2020
 

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (OFUV) ha obert un any més el període per a incorporar nous músics. Per a formar part de l’Orquestra cal superar unes proves d’accés que aquest curs se celebraran a partir del pròxim 26 d’octubre. La preinscripció és gratuïta i cal sol·licitar-la abans del 19 d’octubre de 2020.

Les persones interessades no poden tindre més de 23 anys i han de cursar com a mínim els darrers anys dels estudis professionals de música. S’hi valorarà positivament el fet d’estar cursant estudis universitaris. Es convoquen proves per a les següents especialitats: flauta/flautí, fagot, violí, viola, violoncel i contrabaix. 

La preinscripció és totalment gratuïta i ha de fer-se, abans del 19 d’octubre, mitjançant el formulari que es troba en l’enllaç directe https://links.uv.es/6MrCZ8i de la pàgina web https://www.uv.es/aam. Per a qualsevol dubte, caldrà posar-se en contacte amb l’organització a través del correu electrònic orquestra@uv.es.

Des de la seua creació el 1995, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha esdevingut una de les orquestres més rellevants en l’escena universitària espanyola. Cada any incorpora estudiants nous i dona una formació de gran qualitat en interpretació orquestral als 80 joves alumnes que la integren. L’Orquestra està dirigida per Beatriz Fernández Aucejo.

L’Orquestra ofereix als seus membres ajudes econòmiques per a formació musical, formació pedagògica i musical especialment enfocada a la interpretació orquestral, promoció de solistes i grups de cambra, possibilitat de gira nacional o internacional, i reconeixement acadèmic per a l’alumnat de la Universitat de València (2 crèdits ECTS per curs) i del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València (2 crèdits ECTS per curs).

+Info: 

https://links.uv.es/DQ5OBQN

Sobre la història de l’OFUV:

https://links.uv.es/wDvSTg4