Oberta la convocatòria de Startup Jumpstart, el programa d’emprenedoria de Babson College patrocinat per Santander Universidades

  • July 12nd, 2019
 
babson

Des del 2 fins al 19 de juliol està oberta la convocatòria per a participar en el programa Startup Jumpstart by Santander X, un curs intensiu per a millorar les habilitats en emprenedoria que organitza el Babson College i patrocina Santander Universidades.

Startup Jumpstart és un programa intensiu de cinc dies (del 8 al 13 de setembre de 2019) especialment dissenyat per a persones interessades a explorar i millorar les seues habilitats en emprenedoria i la seua capacitat de portar el seu projecte al mercat amb majors possibilitats d’èxit. Poden participar en aquest programa tant idees en desenvolupament com start-ups ja existents.

Les persones interessades en la convocatòria optaran a una de les 30 beques per a participar en el programa Startup Jumpstart, que inclouen el curs intensiu de cinc dies i l’allotjament en el Babson Executive Conference Center de Babson Park (Massachusetts, EUA), on tindrà lloc l’esdeveniment.

Per a més informació i per a veure les bases de la convocatòria es pot consultar aquest enllaç.

File in: