Oberta la inscripció de la setena edició del Passeig Saludable de La Nau Gran

  • August 22nd, 2016
 
Inscripció per la setena edició

El Servei d’Extensió Universitària ha obert el termini per a inscriure’s en el 7é Passeig Saludable de La Nau Gran. Fins el 28 de setembre les persones interessades podran apuntar-se per a participar en el recorregut que se celebrarà el diumenge 2 d’octubre. Es tracta d’una activitat solidària i saludable. La recaptació de les inscripcions es donarà com tots els anys a una ONG.

La proposta consisteix en una marxa de 3,5 kilòmetres pels jardins de València: Jardí Botànic, Les Hespèrides, riu Túria i Vivers. El Passeig Saludable eixirà des del Jardí Botànic a les 10 hores i finalitzarà al pati del Rectorat, on s’oferirà un esmorzar saludable a totes les persones que n’han participant.

A més de fomentar un estil de vida saludable, el Passeig té un fort caràcter solidari, ja que gran part dels diners de la inscripció es donaran a una ONG. Enguany, l’organització amb la qual es col·laborarà és CEAR (Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat). La missió de CEAR és defendre i promoure els Drets Humans i el desenvolupament integral de les persones refugiades, apàtrides i migrants amb necessitat de protecció internacional o en risc d’exclusió social.

La inscripció es podrà fer fins al 28 de setembre a través d’ENTREU (www.entreu.uv.es) o presencialment al Servei d’Extensió Universitària (c/Amadeu de Savoia, 4).

Com altres anys, les tarifes són: inscripcions individuals 5 euros; inscripcions en grup (almenys 10 persones) 4 euros per persona; i inscripcions en família (almenys 3 membres) 3 euros per persona.
Els 1000 primers participants inscrits rebran una samarreta per a portar-la el dia del Passeig. Els alumnes de La Nau Gran obtindran 2 crèdits de lliure elecció.