Oberta la inscripció del Programa Explorer per a promoure el talent i emprenedoria de joves

  • Press Office
  • November 20th, 2018
 
Cartell
Cartell

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València organitza una nova edició del programa Explorer patrocinat per Banc Santander a través de Santander Universitats i amb la coordinació de Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE). El programa està orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores. El termini per a participar en el programa estarà obert fins a les 14 hores del pròxim 12 de desembre.

Les persones interessades hauran de presentar la seua candidatura fent clic ací, indicant que es desitja participar en la Universitat de València.

Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, una persona seleccionada de cada Centre Explorer tindrà l'oportunitat de viatjar a Silicon Valley a Califòrnia per a conéixer de primera mà el principal referent internacional en innovació. A més, el projecte seleccionat podrà competir en la gran final dels Explorer Awards 2019, que repartirà 83.000 euros en premis.

Durant el programa, les persones seleccionades disposaran d'un espai físic per a desenvolupar la seua idea i rebran formació d'una xarxa de més de 200 professionals que les guiaran, de forma tutoritzada, en la realització del pla de negoci més viable per a cada projecte. La formació tindrà lloc en horari de vesprades, entre una i dos sessions per setmana.

A més, els tres millors projectes seleccionats de tot el país rebran una dotació econòmica per a ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer. D'altra banda, el compta també amb el premi Woman Explorer Award que ofereix 20.000 € per a finançar el millor projecte liderat per una emprenedora i un premi de 3.000 € al projecte més tecnològic Disruptive Technology Explorer Award.

El Centre Explorer de la Universitat de València està coordinat pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius a través de l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència [OPEX], com un concurs universitari de talent i estratègia en SocInnoLAB, el living lab d'innovació social de la Universitat de València.

More information:

File in: Emprenedoria