Oberta la programació de cursos per al 2022 de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia

  • UV General Foundation
  • December 20th, 2021
 
Portada del quadríptic informatiu.
Portada del quadríptic informatiu.

La Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València ha obert l’oferta de cursos d’especialització per a l’any 2022. Totes les persones interessades en l’art i matèries afins tenen així l’oportunitat de millorar les seues competències. Els cursos, que s’impartiran en modalitat online excepte un d’idiomes, compten amb el suport de la col·lecció de llibres ‘Estètica i Crítica’ que dirigeix el catedràtic d’Estètica i Teoria de l’Art de la UV Román de la Calle.

La sisena edició d’‘English for art historians’ és el primer dels cursos que s’ofereix i que comença l’11 de febrer. Impartit pel professor del departament d’Història de l’Art Jorge Sebastián, la docència i participació es farà tota en anglés en un nivell B1.

‘Mediació cultural: acció social a través de les pràctiques artístiques’ serà del 29 de març al 7 d’abril. Aquesta setena edició estarà impartida per l’educadora social i experta en artteràpia transmodal Elizabet Català i per la mediadora cultural Elisa Martínez.

La quarta edició del curs ‘Introducció al mercat de l’art’ s’iniciarà el 3 de maig sota la impartició de la consultora i agent cultural Amparela Benlliure.

Finalment, el professor Miguel Carlos Muñoz oferirà la tercera edició del curs ‘Del manuscrit a la revista d’impacte. Publicació científica en l’àmbit de les Humanitats’, que comença el 18 de juny.

Així mateix, la Col·lecció Estètica i Crítica, organitzada pel Servei de Publicacions de la Universitat de València i dirigida pel catedràtic i Medalla de la UV Román de la Calle, continua ampliant el seu fons documental.

More information: