Oberta la segona convocatòria del Pla de Formació d’Impuls al Lideratge Docent (PILD)

 
Detall del cartell de la convocatòria.
Detall del cartell de la convocatòria.

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, acaba de publicar la segona convocatòria del Pla d’Impuls al Lideratge Docent (PILD). Aquest pla formatiu va dirigit a tot el PDI de la Universitat de València.

La iniciativa té com a objectiu repensar l’ensenyament i caminar cap a la millora de la qualitat docent de tota la comunitat universitària, sota el ferm convenciment que el professorat haurà de convertir-se en un líder per al seu grup de classe, referent i catalitzador del clima d’aula.

Amb això, a més, es fa efectiu el mandat del Manual per a l’Avaluació de l’Activitat Docent del Professorat (Programa DOCENTIA, 2015) que, de manera experimental, ha entrat en vigor durant el curs 2016-2017, i que estableix l’exigència de posar en marxa una acció formativa orientada al desenvolupament professional que permeta superar els punts febles detectats pel sistema d’avaluació i que pretenga millorar les seues competències professionals i habilitats docents.

El termini d'inscripció conclou el 22 de gener de 2018 a les 14 hores.

Més informació sobre el pla formatiu: Programa 2017-18

La inscripció es pot fer des d’aquest enllaç: http://ir.uv.es/A7VqDI2

També es pot consultar la pàgina web:  http://www.uv.es/cfq

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy