Oberta la segona convocatòria del Pla de Formació d’Impuls al Lideratge Docent (PILD)

  • Press Office
  • January 1st, 2018
 
Detall del cartell de la convocatòria.
Detall del cartell de la convocatòria.

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, acaba de publicar la segona convocatòria del Pla d’Impuls al Lideratge Docent (PILD). Aquest pla formatiu va dirigit a tot el PDI de la Universitat de València.

La iniciativa té com a objectiu repensar l’ensenyament i caminar cap a la millora de la qualitat docent de tota la comunitat universitària, sota el ferm convenciment que el professorat haurà de convertir-se en un líder per al seu grup de classe, referent i catalitzador del clima d’aula.

Amb això, a més, es fa efectiu el mandat del Manual per a l’Avaluació de l’Activitat Docent del Professorat (Programa DOCENTIA, 2015) que, de manera experimental, ha entrat en vigor durant el curs 2016-2017, i que estableix l’exigència de posar en marxa una acció formativa orientada al desenvolupament professional que permeta superar els punts febles detectats pel sistema d’avaluació i que pretenga millorar les seues competències professionals i habilitats docents.

El termini d'inscripció conclou el 22 de gener de 2018 a les 14 hores.

Més informació sobre el pla formatiu: Programa 2017-18

La inscripció es pot fer des d’aquest enllaç: http://ir.uv.es/A7VqDI2

També es pot consultar la pàgina web:  http://www.uv.es/cfq