Oberta la segona fase de preinscripció dels màsters oficials de la UV 2020-2021

  • Office of the Principal
  • July 27th, 2020
 

La possibilitat de matricular-se en un dels 103 màsters oficials que ofereix la Universitat de València per al pròxim curs 2020-21 continua oberta fins al 3 de setembre, quan finalitza la preincripción de la segona fase.

L’àmplia oferta de màsters oficials de la Universitat permet als estudiants que finalitzen la seua formació en grau universitari, i als titulats i titulades universitàries, obtenir nous coneixements que amplien l’educació rebuda i permeten millorar la inserció al món laboral i investigador. La qualitat dels estudis, recursos, professorat i instal·lacions dels màsters oficials de la UV són garanties avalades per la llarga experiència de la Universitat en aquest àmbit.

Amb màsters en totes les branques del coneixement com Enginyeria, Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut i Ciències Socials i Jurídiques, els i les estudiantes que cursen un màster de la UV accedeixen a una àmplia gamma de pràctiques externes que donen als alumnes la possibilitat d’aplicar els coneixements i competències adquirides durant la formació en la realitat de l’àmbit laboral i investigador.  

Les instruccions per a realitzar la preinscripció es poden vore al següent tutorial:

La preinscripció per a accedir als màsters oficials es pot realitzar a través de la Seu Electrònica de la Universitat (ENTREU). La segona fase de preinscripció es va obrir el passat 17 de juliol i finalitza el pròxim 3 de setembre. Amb una única sol·licitud per període, es podrà triar fins a un màxim de tres opcions entre l'oferta de màsters que encara queden disponibles. La publicació dels resultats d'admissió d'aquesta segona fase es farà el 23 de setembre, mentre que l'automatrícula serà del 25 al 28 de setembre (condicionada a l'acreditació dels requisits d'accés a 16 d'octubre).

Els màsters i instruccions completes del procediment per al curs 2020-2021, es poden consultar https://www.uv.es/uvmasters, mentre que el calendari complet es pot veure en https://www.uv.es/uvmasters/admissio.

Els requisits generals d'admissió i específics als màsters es poden consultar al següent enllaç. Les persones que no hagen finalitzat els estudis de grau, en el moment de presentació de la sol·licitud, podran inscriure's igualment. En aquest cas podran ser admesos i matricular-se, a pesar que aquestes matrícules quedaran sempre condicionats a l'obtenció del títol abans del 30 de setembre de 2020.

Novetats

Enguany els màsters oficials compten amb algunes novetats interessants. El Màster Universitari en Economia s’ha reconvertit en un màster interuniversitari a l’incorporar-se la Universitat Jaume I de Castelló. Pot consultar-se la fitxa del màster al següent enllaç.

Després d’una revisió del pla d’estudis, s’ha aprovat la conversió del Màster Universitari en Contaminació, Toxicologia i Sanitat Ambientals en el Màster Universitari en Contaminació Ambiental i Ecotoxicologia. La informació completa del màster es pot trobar en el següent link.

El nou Màster Universitari en Parasitologia i Malalties Parasitàries substitueix a l’anterior Màster Universitari en Malalties Parasitàries Tropicals. En aquest enllaç es pot consultar la informació corresponent al mencionat màster.

Finalment, el Màster Universitari en Psicologia i Psicopatologia Perinatal i Infantil no estarà disponible durant el pròxim curs amb la voluntat de tornar a ofertar-ho el curs 2021-2022 després de l’anàlisi i reestructuració del present pla d’estudis.