Obertes les inscripcions als cursos de ‘Voluntariat Esportiu’

  • Sports Service
  • September 10th, 2019
 
Imatge d'activitats esportives en la Universitat.
Imatge d'activitats esportives en la Universitat.

La Universitat de València i l'Oficina del Voluntariat Esportiu de València han obert les inscripcions per als cursos de ‘Voluntariat Esportiu’, que es desenvoluparan durant els mesos de setembre a desembre.

L'objectiu dels cursos és introduir de forma general el fenomen del voluntariat per tal d'adquirir els coneixement i les habilitats necessàries per desenvolupar la seua tasca. Els inscrits aprendran la història del moviment del voluntariat esportiu a la ciutat de València, coneixeran l'Oficina del Voluntariat Esportiu de la ciutat de València, com funciona i s’organitza, a més de com s'organitza l'esport a la ciutat de la capital del Túria i la Fundació Esportiva Municipal, i aprendran a organitzar i gestionar un esdeveniment esportiu, així com les funcions que exerceix la figura del voluntari. 

Cursos oferts

-   Curs d'iniciació Voluntariat esportiu. Nivell 1/ Esdeveniments Populars 9. 

Cronograma del curs: Els alumnes han d'acudir a la formació els dies 26 de setembre i a un dels dies d'esdeveniments per poder superar el curs.

-   Curs d'iniciació Voluntariat esportiu”. Nivell 1 – Marató de València. 

Cronograma del curs: Els alumnes han d'acudir a la formació els dies 9 de novembre i 2 torns de la fira expoesport, i a la cursa de la Marató del diumenge.

-   Curs d'iniciació Voluntariat esportiu. Nivell 1. Nivell 1 – Sanitas Running Series i IV València contra el càncer, Mitja Marató de València. 

Cronograma del curs: Els alumnes han d'acudir a la formació els dies 26 de setembre i a un dels dies d'esdeveniments per poder superar el curs.

-   Curs d'iniciació Voluntariat esportiu. Nivell 1. Nivell 1 – Esdeveniments populars 11.

Cronograma del curs: Els alumnes han d'acudir a la formació els dies 26 de setembre i a un dels dies d'esdeveniments per poder superar el
curs.

La formació de tots els cursos es farà a la sala de premsa del Complex Esportiu La Petxina, situat al passeig de la Petxina núm.42. Tots tenen una durada total de 30 hores.
 

More information:

File in: Esports