Obertes les inscripcions als cursos de ‘Voluntariat Esportiu’

 
Imatge d'activitats esportives en la Universitat.
Imatge d'activitats esportives en la Universitat.

La Universitat de València i l'Oficina del Voluntariat Esportiu de València han obert les inscripcions per als cursos de ‘Voluntariat Esportiu’, que es desenvoluparan durant els mesos de setembre a desembre.

L'objectiu dels cursos és introduir de forma general el fenomen del voluntariat per tal d'adquirir els coneixement i les habilitats necessàries per desenvolupar la seua tasca. Els inscrits aprendran la història del moviment del voluntariat esportiu a la ciutat de València, coneixeran l'Oficina del Voluntariat Esportiu de la ciutat de València, com funciona i s’organitza, a més de com s'organitza l'esport a la ciutat de la capital del Túria i la Fundació Esportiva Municipal, i aprendran a organitzar i gestionar un esdeveniment esportiu, així com les funcions que exerceix la figura del voluntari. 

Cursos oferts

-   Curs d'iniciació Voluntariat esportiu. Nivell 1/ Esdeveniments Populars 9. 

Cronograma del curs: Els alumnes han d'acudir a la formació els dies 26 de setembre i a un dels dies d'esdeveniments per poder superar el curs.

-   Curs d'iniciació Voluntariat esportiu”. Nivell 1 – Marató de València. 

Cronograma del curs: Els alumnes han d'acudir a la formació els dies 9 de novembre i 2 torns de la fira expoesport, i a la cursa de la Marató del diumenge.

-   Curs d'iniciació Voluntariat esportiu. Nivell 1. Nivell 1 – Sanitas Running Series i IV València contra el càncer, Mitja Marató de València. 

Cronograma del curs: Els alumnes han d'acudir a la formació els dies 26 de setembre i a un dels dies d'esdeveniments per poder superar el curs.

-   Curs d'iniciació Voluntariat esportiu. Nivell 1. Nivell 1 – Esdeveniments populars 11.

Cronograma del curs: Els alumnes han d'acudir a la formació els dies 26 de setembre i a un dels dies d'esdeveniments per poder superar el
curs.

La formació de tots els cursos es farà a la sala de premsa del Complex Esportiu La Petxina, situat al passeig de la Petxina núm.42. Tots tenen una durada total de 30 hores.
 

More information:

File in: Esports
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy