Paula Rubio, una de les millors notes a les PAU i futura estudiant de Medicina

  • Office of the Principal
  • July 30th, 2020
 

Examinada recentment a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), Paula Rubio explica com ha viscut aquests últims mesos de confinament i el que ha suposat encarar un fi de curs i una selectivitat totalment atípiques.

Paula Rubio assenyala que allargar un mes més el curs, en contra del que pot semblar, no ha beneficiat a l’estudiantat. ‘La veritat és que ha sigut un poc estressant perquè tots els alumnes hem tingut eixa incertesa de saber com aniria el curs i el selectiu. El mes extra, encara que des de fora es pot vore com una gran oportunitat per estudiar, crec que no ha jugat al nostre favor, ja que estàvem cansats’, manifesta.

Assenyala que finalment podrà estudiar la carrera amb la sempre ha somiat, Medicina, seguint l’estela dels seus pares que també varen cursar a la Facultat de Medicina. Paula afirma que porta tota la vida en un col·legi privat i ‘tinc ganes de canviar a l’àmbit públic, estic molt motivada per a estudiar medicina’.

Nerviosa abans de saber els resultats de la preinscripció i conèixer si finalment havia pogut entrar al grau de Medicina, té ganes de saber que tots els dubtes i incerteses durant el període de confinament han tingut finalment un reconeixement, com així ha sigut.