Presentació del llibre ‘Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits’, catàleg de l’exposició homònima, a l’Espai Joan Fuster de Sueca

  • Fundació General UV
  • January 12nd, 2018
 
Fragment de la portada del catàleg de l'exposició Alfaro-Fuster.
Fragment de la portada del catàleg de l'exposició Alfaro-Fuster.

L´Espai Joan Fuster (Sant Josep 8-10, Sueca) va presentar aquest divendres, 12 de gener, el llibre ‘Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits’, catàleg de l’exposició homònima que s’exhibeix a la Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau. L’acte anà a càrrec dels comissaris de l’exposició, el professor Anacleto Ferrer i l’artista plàstic Artur Heras.

La presentació incloïa, a més, la projecció d’un audiovisual sobre la relació d’amistat entre l’artista Andreu Alfaro i l’assagista Joan Fuster.

La publicació, dissenyada per Artur Heras i Pablo Mestre, presenta textos signats pels dos comissaris de l’exposició, Ferrer i Heras; Francesc Pérez Moragon; i Raimon. A més de l’obra que es mostra a La Nau fins el pròxim 14 de gener, el catàleg recull textos d’Alfaro a Fuster i nou textos de Joan Fuster escrits per a exposicions d’Andreu Alfaro, set dels quals són inèdits i han estat cedits per l’arxiu familiar: “És interessant perquè ací Fuster realitza un recorregut per les arts plàstiques a partir de la progressió d’un únic artista: Andreu Alfaro”, assenyala Anacleto Ferrer.

‘Alfaro-Fuster. Assaig amb els dits’ s’emmarca en la línia expositiva de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia ‘Contextos’, amb la qual una exposició serveix com a context de la col·lecció d’art contemporani de la Universitat de València des d’un punt de vista temàtic.

D’altra banda, l’acte a l’Espai Joan Fuster de Sueca compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, la Càtedra Joan Fuster i Publicacions de la Universitat de València, i la Generalitat Valenciana.

More information:

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy