Rafael Chaves premi de l’Escola d’Estudis Cooperatius per la seua trajectòria investigadora i docent

 
Rafael Chaves
Rafael Chaves

L'Escola d'Estudis Cooperatius de la Universitat Complutense de Madrid ha concedit al professor Rafael Chaves el 'VIII Premi a la investigació i docència en matèria d'organitzacions de participació' en la categoria de Millor Trajectòria. El guardó es lliurarà el pròxim 8 de març en la Universitat Complutense de Madrid.

El Premi s'atorga al professor Chaves per la seua dilatada trajectòria docent i investigadora en l'àmbit nacional i internacional. També per la seua responsabilitat com a editor de CIRIEC-Espanya, Revista d'Economia Pública, Social i Cooperativa en què la seua tasca, segons l’organització del premi, ha estat determinant per a la consecució del reconeixement que actualment té en l'àmbit científic. I pels seus múltiples càrrecs de responsabilitat a CIRIEC-Espanya, a l'Institut Universitari d'Investigació en Economia social, Cooperativisme i Emprenedoria (IUDESCOOP) de la Universitat de València i en la Comissió Científica d'Economia social i Cooperativa del CIRIEC-Internacional, de la qual ha sigut president.

D’altra banda, el passat mes de setembre el professor Chaves va ser elegit membre del Grup d’experts sobre Economia Social i Empreses Socials de la Comissió Europea en representació de CIRIEC.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy