Ribó i altres regidors de València a la Universitat amb motiu de 40 anys d’ajuntaments democràtics

 

El Paranimf de la Universitat de València va acollir dimarts 18 de juny, la taula redona ‘40 anys d’ajuntaments democràtics: València’. La cita va reunir l’actual alcalde de València, Joan Ribó i altres regidores i regidors de València des de 1979. L’acte va tenir lloc a les 18.30 hores, al Centre Cultural La Nau de la Universitat.

La taula redona està organitzada per la Federació d’Associacions de Veïns de València i s’inscriu dins de la programació de Fòrum de Debats del Vicerectorat de Cultura i Esports, que amb aquest acte finalitza les activitats d’aquest curs.

El debat, que va estar presentat per Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Esport i María José Broseta, presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de València, va comptar amb les intervencions de Fernando Martínez, alcalde de València (PSOE 1979), Carmen Arjona, regidora (PCE 1979/ EU-UPV 1987), Ana Noguera regidora (PSPV-PSOE 1995), Cristóbal Grau, regidor (PP 2007), Amadeu Sanchis, regidor (EUPV 2011) i Joan Ribó, alcalde de València (Compromís 2015 i en l’actualitat).

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy