Sara Zamarbide Forés, premi ‘Concepción Medina García’ al millor expedient femení del grau de Mestra en Educació Primària

 
María Dolores de la Calle, Sara Zamarbide, María Teresa de la Vieja, Isabel Vázquez.
María Dolores de la Calle, Sara Zamarbide, María Teresa de la Vieja, Isabel Vázquez.

La mestra Sara Zamarbide Forés ha obtingut el V premi ‘Concepción Medina García’, de la Fundació Ana Díaz Medina, al millor expedient femení del grau de Mestra en Educació Primària de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València. El premi, sufragat per la fundació, són sis mil euros, i té com a fi donar suport a la continuïtat dels estudis orientats a la formació investigadora en l’àmbit de l’educació.

Sara Zamarbide Forés, nascuda a València en 1988, va començar la seua formació al col·legi públic Primer Marqués del Túria i a l’institut d’educació secundària Benlliure de València, on va obtindre el títol de Batxiller en la modalitat de Ciències amb matrícula d’honor. Després de finalitzar els estudis de Llicenciatura en Biotecnologia per la Universitat Politècnica de València i Màster en Neurociències bàsiques i aplicades per la Universitat de València, la seua passió i creença en l’educació pública la van conduir a cursar el Grau en Mestra en Educació Primària (en la seua especialitat de llengua anglesa) per la Universitat de València.

Al lliurament del premi, celebrat al deganat de la Facultat de Magisteri, van assistir la presidenta i la secretaria de la fundació, María Dolores de la Calle i María Teresa de la Vieja, respectivament, acompanyades per la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, Isabel Vázquez.

File in:
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy