Set seleccions de la UV passen a la final del CADU per equips

Ja són set les seleccions d’equip de la Universitat de València les que jugaran la final del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari aquest 5 de març a la Universitat CEU Cardenal Herrera.

2 de march de 2020

Equip d'handbol masculí
Equip d'handbol masculí

El passat diumenge, la cinquena i última jornada del CADU, que va enfrontar la Universitat de València contra la Universitat Miguel Hernández, va determinar el pas de certes seleccions a la final. L’equip de futbol femení ja tenia la plaça assegurada, a la qual es van sumar els equips femení i masculí de bàsquet; aquestes tres seleccions ja tenen el seu bitllet per al Campionat d’Espanya (en aquests esports, les dos universitats finalistes de la Comunitat Valenciana es classifiquen per al nacional). A més, l’equip de futbol sala masculí i handbol masculí també es van guanyar el pas per a la final autonòmica.

A aquestes seleccions classificades se li sumen els conjunts femení i masculí de rugbi del Campionat de Concentració, que van jugar diumenge la seua última jornada i també disputaran la final el 5 de març.

Resultats de la cinquena jornada CADU

Com a locals, en bàsquet, la selecció femenina va ser superior a les rivals, en anotar 91 punts enfront dels 32 de la UMH. Els xics, per la seua banda, van tancar el partit amb un marcador avantatjat: UV 110-48 UMH. En futbol sala masculí, la UV va guanyar amb 11 gols enfront dels quatre de la UMH; i quant a les xiques, van tancar la seua actuació amb un empat: UV 2-2 UMH.

La selecció de futbol femení, ja classificada per al CEU, aquesta vegada va trencar la ratxa d’invicta del campionat i va perdre per dos gols a quatre. L’equip masculí de futbol va caure 0-1, resultat que el va deixar fora de la final.

Com a visitants, les dos seleccions d’handbol van guanyar els seus partits. Les xiques van vèncer les de la UMH amb un marcador ajustat (UMH 23-25 UV), però malgrat la victòria no es van classificar per a la final i els xics van superar el partit amb 32 gols enfront dels 26 de l’equip contrari. La selecció de voleibol femení va caure contra la UMH (UMH 3-2 UV), resultat que les deixa fora de la final. Per la seua banda, els xics, ja sense opcions per a la jornada final, també van perdre UMH 0-3 UV.

La selecció de pàdel passa a la final

L’última jornada classificatòria per als equips de tenis i pàdel també es va disputar diumenge contra la UMH, on la Universitat de València acudia com a visitant. En tenis, malgrat guanyar aquest diumenge 0-3, la UV tanca la seua actuació en l’autonòmic en tercera posició i es queda a les portes de la final, tot i haver remuntat en les dos últimes jornades. La selecció de pàdel sí que jugarà la final, classificada amb la mateixa quantitat de punts que la Universitat Jaume I.

Other News