Suspesa per la pluja la carrera i caminada solidària ‘Activa’t per la Diabetis, València!’

 
Logo de la carrera.
Logo de la carrera.

La carrera i caminada solidària ‘Activa’t per la Diabetis, València!, prevista per al diumenge 18 de novembre a la ciutat de València, ha estat suspesa per les pluges. Les Clíniques de la Universitat de València tenien previst participar amb tasques d'assistència i informació.

El professorat i alumnat de la Clínica Odontològica de la Universitat tenien previst realitzar revisions bucodentals i donar consells al públic; la Clínica Podològica estava encarregada de l’activitat ‘Exploracions de les sensibilitats del peu: crivellatge neuropàtic’. A més, la Clínica Optomètrica havia d'efectuar revisions visuals, i la Clínica de Nutrició, Activitat Física i Fisioteràpia ‘Massatges fisio-terapèutics de recuperació muscular post-carrera’.

 

Més informació: http://valencia.activateporladiabetes.org/

More information:

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy