Últims dies per a preinscriure’s en un grau de la UV

  • Office of the Principal
  • July 17th, 2020
 
Imagen de la noticia

Fins al pròxim dimecres 22 de juliol n’hi ha de termini per a presentar la preinscripció i poder accedir a un dels 56 graus i huit dobles titulacions que ofereix la Universitat de València per al proper curs 2020-2021.

Un total de 8.750 places de primer curs repartides en 56 titulacions i huit dobles titulacions és l’oferta de la Universitat de València per al curs 2020-2021. Però per accedir a dites places, primer és necessari realitzar la preinscripció abans del dimecres 22 de juliol. Tota la informació es troba disponible a: www.uv.es/preinscripcio.

La convocatòria ordinària de preinscripció als graus es va obrir el passat 1 de juliol i es tancarà el 22 d’aquest mes. La preinscripció als estudis la poden fer l’estudiantat de batxillerat amb les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) superades, l’alumnat que ja dispose de la seua qualificació d’accés, per haver aprovat la PAU en anys anteriors, i estudiants amb credencial de la UNED, titulats universitaris i cicles formatius. L’adjudicació de places es farà el dia 28 de juliol.

La preinscripció, única per al conjunt d’universitats publiques de la Comunitat Valenciana, es realitza telemàticament, mitjançant el formulari que es troba a la pàgina web de la Conselleria d'Educació. Per tant, el procediment és totalment telemàtic i no cal presentar ni la sol·licitud ni cap document en paper.

Així, les cinc universitats públiques valencianes i els seus centres adscrits, entre ells la Universitat de València, fan la preinscripció conjuntament. Per això, cada estudiant només pot presentar una sola preinscripció al districte universitari valencià.

A partir de les 14:00h del divendres 17 de juliol, es pot consultar els resultats obtesos a les PAU, mitjançant el DNI de l'alumne i la contrasenya, al següent enllaç: https://appweb.edu.gva.es/paseu/login.sec

Respecte a la convocatòria extraordinària, es farà del 14 al 21 de setembre i la podran sol·licitar els i les alumnes que es presenten a les PAU de setembre i els majors de 25, 40 i 45 anys, ja que degut a la situació d’excepcionalitat actual, les proves d’accés per a majors es traslladen a setembre.

Per al curs 2020-2021, la Universitat oferta 56 graus i huit dobles titulacions. Com a novetat, la institució impartirà els dobles graus de Física i Química, d’una banda, i de Física i Matemàtiques, d’altra. Està previst que les classes de grau comencen el 14 de setembre.