Un concert multisensorial organitzat per estudiants de Turisme

  • Office of the Vice-Principal for Culture and Society
  • November 28th, 2019
 
Espectacle de Las Reinas Magas.
Las Reinas Magas.

‘Concierto Sentido’ és un projecte encapçalat pels alumnes del 4t curs de Turisme de la Facultat d’Economia de la Universitat de València per a l’assignatura ‘Màrqueting de l’oci’. Aquest esdeveniment benèfic és un concert multisensorial per a la integració de persones amb diversitat funcional. En ell es farà gaudir a tot assistent i col·laborar amb l’Associació Alanna.

Aquest concert, que estarà a càrrec de Las Reinas Magas, tindrà lloc el dia 29 de novembre a la Sala Matilde Salvador, del Centre Cultural la Nau en dues passades: el primer a les 19 hores i el segon a les 20:30 hores. Els objectius d’aquest dia seran fomentar la integració de les persones amb diversitat funcional, transmetre a tots un viatge emocional a través dels sentits i treballar i liderar un projecte real.

Perquè això siga possible és necessària la presència de totes les persones que estiguen interessades en el compliment de valors tan importants com la integració social i la igualtat. Les entrades estan a la venda al simbòlic preu de dos euros. Cal destacar que tots els beneficis que s’obtinguen amb la realització del projecte aniran destinats a l’associació Alanna, que treballa per la inclusió social de víctimes de violència de gènere i minories ètniques, per la qual cosa qualsevol ajuda econòmica és ben rebuda.

El concert compta amb Instagram (@conciertosentidouv) i Facebook (Concierto Sentido UV) per a seguir tots els avanços dels alumnes i estar al dia sobre noves notícies sobre l’esdeveniment.