Un congrés internacional analitza a la Universitat de València el ciclisme femení

  • Press Office
  • October 15th, 2020
 
Imatge d'una ciclista.
Imatge d'una ciclista.

El grup d’Investigació en Biomecànica Esportiva (GIBD), integrat en la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universitat de València, organitza els dies 15 i 16 d'octubre el I Congreso de la Red Española de Investigación del Rendimiento Deportivo en Ciclismo y Mujer (REDICYM) i el II Congreso Iberoamericano en Ciencias del Ciclismo, que es desenvolupen en la modalitat online.

La iniciativa compta amb el suport i la subvenció del Consell Superior d'Esports (CSD) i de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Comunitat Valenciana. Tota la informació està disponible en la pàgina web: http://cienciaciclismomujer.com/ i en les xarxes socials: @REDICYM1 (twiter), @Redicym Redicym (Instagram).

Alberto Encarnación Martínez, president del comité organitzador, explica: “Després d'haver-se contemplat nombroses opcions, creiem que l'única via que garanteix la seguretat i benestar dels assistents és la celebració del congrés de manera online”.

Aquest dijous hi haurà una taula redona inicial (a partir de les 16 hores), i el divendres es realitzarà la inauguració oficial a les 9 hores.
 

More information: