Un congrés virtual sobre Covid-19 analitza la malaltia des de diferents vessants

  • Press Office
  • November 25th, 2020
 
Cartell
Cartell

Els dies 27 i 28 de novembre tindrà lloc el primer congrés virtual InnoCovid-19 organitzat pel grup Innocampus Explora.

InnoCOVID-19 és un congrés dirigit a l'alumnat i professorat de les diferents titulacions científiques i tècniques de la Universitat de València. Es tracta del primer encontre d'aquestes característiques que organitza el grup Innocampus Explora, la xarxa col·laborativa d'activitats multidisciplinars del Campus de Burjassot-Paterna, i que pretén abordar el tractament d'aquesta malaltia des de diferents vessants. La inscripció és gratuïta.

El congrés comptarà amb dues sessions, la del divendres 27, on es presentarà el congrés i s’obrirà la discussió amb els autors i les autores dels pòsters presentats, i la del dissabte 28, on es podran escoltar les presentacions de les persones ponents que abordaran diferents aspectes de la Covid-19, com la gestió sanitària, els mètodes de detecció i prevenció, la descripció de la malaltia, els equips de protecció i l'atenció a pacients.

Per a les persones que hagen presentat pòsters al congrés s’oferiran 10 premis als millors pòsters. Els pòsters guanyadors rebran una targeta regal de la tenda de la Universitat de València per valor de 100 euros i un certificat acreditatiu.

 

More information: