Un llibre repassa els actes i els currículums en els 40 anys del Departament de Filologia Catalana

 
Cartell

La Universitat ha publicat el llibre ’40 anys del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València. Memòries del 40 aniversari i currículums dels professors, 2018’. Es tracta d’un volum de 90 pàgines que arreplega les aportacions i discursos dels diferents directors del departament al llarg dels 40 anys, amb motiu de la commemoració d’aquest departament, i un resum dels currículums de pràcticament tot el professorat més recent. El llibre permet fer-se una idea clara de l’evolució històrica i de l’actualitat del departament, alhora que serveix d’espill de la tasca acadèmica i investigadora intensa i continuada del seu professorat.

El 30 de juny de 2017, el Departament de Filologia Catalana commemorava els seus  primers  40  anys  (1976-2016), amb  diversos actes, entre els quals la publicació del llibre 40 anys del Departament de  Filologia  Catalana, de Santi Cortés, i un acte de cloenda al Palau de  les  Arts, amb presència de les màximes autoritats universitàries i de l’àmbit lingüístic de l’administració pública valenciana.

Un any després, es presenten els parlaments, en dit acte, de tots els anteriors directors que ha tingut el departament fins hui (Pérez Montaner, Ferrando, Pérez Saldanya, Barceló, Ramos i Rosselló) i unes paraules del cap del PAS Ramon Cortés, així com un currículum vitae resumit de dos pàgines del professorat.

El llibre es pot consultar fent clic ací.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy