Un matí per a informar-se sobre l'accés a la Universitat

  • Information and Promotion Service for Students - Blasco Ibáñez
  • June 13rd, 2019
 
Oficina del Sedi del campus de Blasco Ibáñez.
Oficina del Sedi del campus de Blasco Ibáñez.

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) de la Universitat de València obri l’oficina del campus de Blasco Ibáñez aquest dissabte, 15 de juny de 2019, de 9 a 14 hores, per a atendre els dubtes dels futurs universitaris i les seues famílies al voltant de les PAU, l’accés a la Universitat i la preinscripció als estudis de grau.

Al llarg del matí hi haurà sessions informatives per preparar la preinscripció, a les 9:30, 11:00 i 12:30, a l’Aulari III, a l’avinguda Menéndez Pelayo de València. Per assistir-hi no cal inscripció prèvia i els participants rebran la Guia de graus de la Universitat de València.

La Universitat considera que aquest és un bon moment per a reforçar la informació i el suport que ofereix a totes les persones interessades en accedir als graus, just després de la publicació dels resultats de les proves d’accés, el dia 14 de juny.

La preinscripció al districte universitari valencià començarà el dilluns 17 de juny i finalitzarà el 5 de juliol de 2019 (fins a les 14 hores) per als següents col·lectius: alumnat que es presenta a les proves d’accés a la universitat del curs 2018-19 (tant en la convocatòria ordinària de juny com en l'extraordinària de juliol); alumnat que ja disposa de la seua qualificació d’accés, per haver aprovat la PAU en anys anteriors; alumnat amb credencial de la UNED; titulats universitaris; alumnat de cicles formatius de grau superior; i majors de 25, 40 i 45 anys.

L’adjudicació de places es resoldrà el dia 12 de juliol de 2019 i els interessats ja podran saber en quins estudis han estat admesos o en quines llistes d’espera figuren.

 

Servei d’Informació i Dinamització (Sedi)
Av. Menéndez Pelayo, s/n
Aulari III, 1r pis
46010 València
 

More information: