Una conferència d’Empar Marco i un concert de Paco Ibáñez posen fi, hui divendres, a la 34 Universitat d’Estiu de Gandia

  • July 21st, 2017
 
Conferència Empar Marco

Una conferència d’Empar Marco, directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, i un concert del cantautor Paco Ibáñez posen fi, hui divendres, a la 34 Universitat d’Estiu de Gandia, que s’ha celebrat durant aquesta setmana a la capital de La Safor. Empar Marco parlarà a les 20 hores, i el concert de Paco Ibáñez està previst a les 22:30.

La directora de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació parlarà sobre ‘La redacció integrada: periodisme de qualitat en el nous informatius de la RTVV-web valenciana’. Serà a les 20 hores al saló d’actes de la Casa de la Marquesa. Marco serà presentada pel catedràtic de Periodisme de la Universitat de València, Josep Lluís Gómez Mompart.

L’actuació del cantautor Paco Ibáñez, convertit en una icona de la lluita per la veritat i la llibertat, i ambaixador de la poesia al món, començarà a les 22:30 al jardí de la Casa de la Marquesa. Amb 83 anys el cantant arriba a Gandia amb la seua gira ‘A Galopar en tiempos de Ignominia a escala Planetaria’ . Paco Ibáñez canta els seus clàssics més reivindicatius en un concert que és una proposta d'amor, llibertat i dignitat, un símbol de resistència davant la injustícia, la violència i l'horror.

Abans de la intervenció d’Empar Marco, el vicerector de de Projecció Territorial, Jorge Hermosilla; l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; i el director del centre de Gandia de la Universitat de València, J.Emili Aura oferiran els parlaments institucionals per a tancar aquesta 34 edició de la Universitat d’Estiu de Gandia.

La Universitat d’Estiu se celebra sota el lema ‘Temps incerts’. Vora 400 persones s’han matriculat en els cursos i tallers programats i que comprenen  sis grans àrees: el canvi climàtic, la sostenibilitat econòmica i l’economia col·laborativa, la postveritat, la memòria i la història, la salut i el benestar i comunicació, populisme i sostenibilitat.