Una ‘spin-off’ dedicada a la psicologia infantil rep la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball d’una entitat europea

  • Press Office
  • June 28th, 2018
 

L’Institut Psicològic de la Infància i la Família (IPINFA), ‘spin-off’ de la Universitat de València, ha sigut guardonat per l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat (AEDEEC) amb la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball. Aquest guardó reconeix i recompensa l’èxit de les empreses i professionals amb una trajectòria exemplar a nivell nacional o europeu. Professionals i empreses que reben aquesta medalla d’or es converteixen en un model a seguir en el seu sector tant a nivell nacional com internacional per la seua trajectòria professional i esperit emprenedor.

La professora de la Universitat Ángeles Cerezo i Pilar Cifuentes –que acudiren en representació de la spin-off– van rebre la Medalla d’Or i el diploma acreditatiu de la mà de José Luis Barceló, president de l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat. A l’acte van assistir representants d’altres vint-i-cinc empreses de tots els sectors de la Comunitat Valenciana que també van rebre aquest reconeixement.

L’Institut Psicològic de la Infància i la Família (IPINFA) és una empresa d’innovació social que promociona el desenvolupament emocional dels bebés i la seua afecció. Transforma els coneixements més avançats en serveis que donen suport als pares en la criança. Per la seua naturalesa d’empresa spin-off de la Universitat de València, té una clara orientació R+D+i que s’expressa en el seu servei estrella: el PAPMI©.

More information:

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy