Unes jornades analitzen l’educació en temps de guerra, coincidint amb el 80 aniversari de València com a capital de la República

  • November 9th, 2016
 
XXII Jornades Internacionals d'Història de l'Educació

El Departament d’Educació Comparada i Història de l’Educació de la Universitat de València i la Societat d’Història de l’Educació dels Països de Llengua Catalana (filial de l’Institut d’Estudis Catalans) han organitzat les XXII Jornades Internacionals d'Història de l'Educació amb el tema ‘Educar en temps de guerra’, coincidint amb el 80 aniversari de l'inici de la Guerra Civil de 1936-1939, i del trasllat a València de la capitalitat de la II República.

Les jornades es desenvolupen els dies 9, 10 i 11 de novembre a les facultats de Magisteri i de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València.

Aquest dimecres, a les 16:30 hores, serà la inauguració, en el Paranimf de la Universitat de València, amb la presència del rector, Esteban Morcillo.

La conferència inaugural, titulada ‘Dos Españas en guerra, dos educaciones’, estarà a càrrec de de el professor Juan Manuel Fernández Soria, catedràtic de Teoria i Història de l’Educació de la Universitat de València.

El programa de les jornades es pot consultar clicant ací.