UVesports obri inscripcions per a practicar cal·listènia al Campus de Burjassot

  • Web and Marketing Unit
  • Cristina Soriano Cabellos
  • January 13rd, 2023
 

Aquesta nova activitat, oberta a tota la comunitat universitària, començarà l'1 de febrer en les instal·lacions del Campus de Burjassot. T'atreveixes amb aquesta disciplina esportiva basada en l'entrenament amb el propi pes corporal?

cal·listènia és una paraula que procedeix del grec Kallos (bellesa) i Sthenos (fortalesa), es tracta d'un esport que busca unir la força amb la puresa i bellesa dels moviments. Practicar-ho és senzill i econòmic, perquè no es necessiten aparells addicionals o màquines, només el propi pes corporal.

Si t'interessa enfortir el teu cos i treballar la flexibilitat, coordinació i resistència, la cal·listèniaés el teu esport! UVesports incorpora aquesta disciplina esportiva dins de la seua àmplia gamma d'activitats, amb l'objectiu d’oferir les últimes tendències esportives i fomentar el bon estat físic i la vida saludable de la comunitat universitària. 

Ja pots inscriure't en l’activitat de cal·listènia al Campus de Burjassot, la matrícula es realitza a través de la plataforma ‘Automatrícula’ en la web d’UVesports.

L'activitat començarà l'1 de febrer i es durà a terme fins al 31 de maig de 2023. L'horari serà els dimarts i els dijous a les 13:00 hores, les classes estaran dirigides per un entrenador especialitzat en aquesta activitat.

  • Més informació sobre l'activitat de cal·listènia al web d’UVesports.
  • Accés ales inscripcions en 'Automatrícula'

Cartell calistenia

 

File in: