Versonautas presenta en directe el seu últim disc en La Nau

  • University Culture Service
  • May 22nd, 2024
 
Versonautas.
Versonautas.

Versonautas presenta aquest divendres, 24 de maig, en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València el seu disc ‘Preludio a la lentitud’. El reconegut duo valencià donarà a conéixer el seu segon treball en el marc del cicle ‘Músiques urbanes’, en un concert on desplegarà davant els assistents la seua proposta innovadora. L'actuació se celebrarà a la Capella de la Sapiència, a les 19 hores.

Versonautas, companyia de creació escènica que explora els límits de diverses disciplines artístiques i conjuga música, poesia, performance i teatre, atresora una trajectòria superior a les 300 actuacions en directe que han captivat al públic de diversos països i han rebut l'aclamació unànime de la crítica. Amb seu en València, la formació d’Ana Sanahuja i Roqui Albero, músics formats en l'Escola Superior de Música de Catalunya i influïts pels ressons artístics de ciutats com l'Havana, Nova York o Buenos Aires, presentaran el seu últim treball ‘Preludi a la lentitud’, guardonat com a Millor Composició Musical en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2023 i finalista en els Premis Carles Santos 2023, en la categoria de Millor Disc de Música Contemporània i Experimental. En el seu àlbum de debut, ‘Astro Azul’, Versonautas va comptar amb la col·laboració de destacats artistes com Jorge Drexler o Sílvia Pérez Cruz.

Amb ‘Preludio a la lentitud’, el duo ha sumat nous elogis de la crítica amb un treball que transporta al públic a un espai anterior a l'acció i ho convida a una meditació guiada a través de la música, la paraula i la posada en escena. Versos evocadors, ambientació electrònica sorprenent, performances originals i textures musicals variades conflueixen en els nou temes que componen aquest disc.

Músiques urbanes’ és un cicle organitzat pel Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València que ofereix una programació diversa amb gèneres variats, des del rock i el jazz fins a una àmplia gamma de propostes contemporànies.

More information:

File in: Cultura , Música