'Aspectes jurídics bàsics de la mediació'. Inscripció oberta

 

Període de l'esdeveniment: De 10 de de gener de 2019 a 3 de de febrer de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: On-line

 
Descripció:

El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària i al públic en general aquest curs online en obert, accessible a través de la plataforma internacional MiríadaX per a cursos MOOC. Els participants en el curs tindran l'oportunitat de gaudir, de forma gratuïta, d'accés a tots els continguts del curs i als test d'avaluació.

El curs, que començarà el 4 de febrer de 2019, amb una durada de 4 setmanes, està dirigit a qualsevol persona interessada a especialitzar-se en la mediació. El procés de resolució alternativa de controvèrsies en el qual les parts intenten arribar per si mateixes a un acord amb l'ajuda d'un professional anomenat mediador està adquirint major importància per la seua agilitat en comparació amb la resolució judicial de conflictes. El paper del mediador és essencial, ja que els seus coneixements, tècniques i habilitats permetran a les parts arribar a l'acord desitjat. Al llarg del curs es tractaran el concepte de mediació, els procediments, la responsabilitat civil del mediador, i les tècniques i habilitats en la mediació.

L'elaboració del curs ha estat a càrrec de Javier Plaza Penadés, Luz Martínez Velencoso i Raquel Guillén Catalán, professors del Departament de Dret Civil de la Facultat de Dret, en el marc de les convocatòries de cursos MOOC oberta pel SFPIE. La producció dels vídeos que conformen el curs ha anat a càrrec del personal tècnic de la Unitat d'Innovació Educativa del SFPIE i els enregistraments s'han dut a terme a les seves instal·lacions.

El curs s'allotja a la plataforma MiríadaX, la de major difusió i impacte de MOOC al món hispanoamericà, gràcies a un conveni subscrit entre la Universitat de València i la pròpia plataforma, de manera que els MOOC produïts per la nostra universitat siguin accessibles pel major nombre de persones. L'alumnat que finalitze el curs amb èxit tindrà la possibilitat d'obtenir un certificat que així ho acredite.

Els vídeos que conformen el curs també estan disponibles al canal de YouTube UV-SFPIE a la llista de reproducció "MOOC: Aspectos jurídicos básicos de la mediación".

 
Organitza:
 

Contacta: moocuv@uv.es

 
Més informació: