Exposició 'Joan Verdú. Bonus Track'

 
Portada del catàleg 'Bonus track. Verdú'
Període de l'esdeveniment:
  • 11 de de juny de 2018 de 19:00 a 21:00. Dilluns.
  • De 12 de de juny de 2018 a 30 de de setembre de 2018. Dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 10:00 a 14:00.
 

Lloc de realització: Sala Martínez Guerricabeitia. Centre Cultural La Nau (carrer Universitat 2, València)

 
Descripció:

La Sala Martínez Guerricabeitia de La Nau acull la mostra ‘Joan Verdú. Bonus track’, l’últim projecte expositiu produït pel Vicerectorat de Cultura i Esport, i la Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València que pretén ser un homenatge a la trajectòria creativa del pintor valencià recentment desaparegut (Alzira, 1959-Alginet, 2017).

L’exposició, comissariada per l’artista valenciana Mavi Escamilla, recull una trentena d’obres, la major part d’elles inèdites, entre quadres acrílics de diferents formats, fotografies, dibuixos, escultura, serigrafies i uns altres elements artístics. La mostra es divideix en tres parts i en l’última apareix obra inacabada de Verdú amb motiu de la sobtada mort del pintor.

L’exposició, que compta amb la col·laboració de Banc Santander i Heineken España, es completa amb la publicació del catàleg d’obra i un servei gratuït de visites guiades que cal reservar a través de: visites.guiades@uv.es o 963.864.922.

‘Joan Verdú. Bonus track’ es podrà visitar fins el pròxim 30 de setembre en el següent horari: de dimarts a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, i diumenge i festius, de 10 a 14 hores; dilluns i vesprades d’agost, tancat. L’entrada és lliure.

 
Organitza:

Fundació General de la Universitat de València - Col·lecció Martínez Guerricabeitia

Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València

Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

http://www.fundaciouv.es/cmg/

 

Contacta: cmg.fguv@uv.es

 
Més informació: