Les Festes Tradicionals del Territori Valencia - Paterna

 
Cordà de Paterna. Foto Ajuntament de Paterna

Període de l'esdeveniment: d' 1 de d’agost de 2018 a 28 de d’agost de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres d' 11:00 a 14:00.

 

Lloc de realització: Gran Teatre "Antonio Ferrandis", Plaza del Ejército Español, 4, Paterna

 
Descripció:

L’exposició “Les Festes Tradicionals del Territori Valencià” té com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes el patrimoni festiu del qual gaudeix la societat valenciana. Aquesta iniciativa naix del Vicerectorat de Projecció Territorial i Sociedad de la Universitat de València, i està patrocinada i recolzada per Caixa Popular i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.

A través dels 35 plafons que componen la mostra, confeccionats íntegrament per la unitat de suport al Vicerectorat, el lector coneixerà el ric ventall de manifestacions festives que compartim els valencians i valencianes. De nord a sud, totes les comarques són retratades.

Horari de l'exposició: de dilluns a divendres, de 11 a 14 h. Dissabte i diumenge, tancat.

 
Organitza:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb la col·laboració de Caixa Popular, la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Paterna.

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: