IV Universitat de Primavera d'Alzira. Inscripció oberta

 
Cotxe elèctric amb carregador

Període de l'esdeveniment: De 21 de de març de 2019 a 3 de d’abril de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 09:07 a 21:00.

 

Lloc de realització: Museu Municipal d'Alzira (MUMA) - Carrer de Sant Roc, 16 (Alzira)

 
Descripció:

La Universitat de València presenta la IV edició de la Universitat de Primavera d'Alzira (UPA), fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, la Diputació de València, l'Ajuntament d'Alzira i Caixa Popular.

En aquesta edició s'aborda el present i futur de les "tecnologies verdes", enteses com les aplicacions dels coneixements adquirits en diferents disciplines per millorar la sostenibilitat de productes i processos productius, dins d'un enfocament d'economia circular, i amb la finalitat última de protegir, conservar i recuperar el medi ambient i els seus recursos. Energies netes i renovables, vehicles elèctrics, envasos biodegradables, agricultura i ramaderia sostenible, o recuperació de sòls i masses d'aigua, són alguns dels temes que es tractaran en 9 conferències impartides per investigadors pertanyents a 3 departaments i 5 instituts d'investigació de la Universitat de València, a més del director d'una empresa tecnològica, que col·labora en projectes amb investigadors de la Universitat. Les conferències estan dirigides a docents, professionals, estudiants i ciutadania en general, per la qual cosa tindran un enfocament divulgatiu i, a més a més, rigorós.

La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat valenciana, impulsa aquesta nova acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, a la capçalera comarcal de la Ribera Alta.

 
Organitza:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Diputació de Valencia

Ajuntament d'Alzira

Caixa Popular.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: