Jazz al Botànic: Estàndards d'elles

 
Estándards d'elles. Eva Romero.

Data: 22 de de setembre de 2018 de 19:30 a 20:15. Dissabte.

 

Lloc de realització: Auditori Joan Plaça. Jardí Botànic UV (c/ Beat Gaspar Bono s/n)

 
Descripció:

Imaginem-nos els anys 30, clubs d’ambient efervescent on sona el swing però, això si, amb un ambient masculí. Quants foren els obstacles a superar d’aquelles que volgueren fer-se un lloc en el Jazz de l’època? A poc a poc l’escena s’omplí d’orquestres de dones, aplegant la conquesta definitiva quan algunes aconseguiren entrar als grups només d’homes, representant papers separats d’allò decoratiu o de la interpretació vocal.

L'actuació d'Eva Romero, en aquesta ocasió acompanyada d'Iván Cebrián i César Cortés, pretén transportar-nos a aquell moment en el temps i retre homenatge a dones com la pianista Mary Lou Williams, gràcies a les quals s’obrí el camí a la resta les intèrprets de Jazz i a les que cal col·locar al lloc que els correspon.

El concert forma part de 'Cromàtic jazz', el títol de l'edició d'enguany del cicle de jazz del Botànic, ple de matisos i de ritmes vibrants, dintre del qual hem de deixar-nos portar i sentir la sinestèsia encisadora i única que envaeix a qui escolta música al costat d’un jardí. Organitzat en col·laboració amb el col·lectiu Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular.

 
Organitza:

Jardí Botànic de la Universitat de València, en col·laboració amb Sedajazz i el patrocini de Caixa Popular.

www.jardibotanic.org

 

Contacta: cicbotanic@uv.es

 
Més informació: